Esittelyssä jäsenyrityksemme

Steveco-konserni

Steveco on maamme johtava ahtaus- ja logistiikkapalveluihin erikoistunut täyden palvelun logistiikkatalo. Konsernina toimimme Helsingin, Kotkan, Haminan ja Saimaan alueen satamissa. Kouvolan maaterminaalimme palvelee juna- ja rekkaliikennettä.

Stevecon juuret ulottuvat kauas 1800-luvulle ja koko historian ajan yrityksemme on ollut suomalaisomisteinen. Toimintaa ohjaa vahva vastuullisuus, oli kyse sitten ympäristöstä, ammattitaitoisesta henkilöstöstä tai asiakkaan lastista. Steveco-konserni työllistää noin 800 henkilöä.

Käsittelemme konttiterminaaleissamme Helsingissä ja Kotkassa vuosittain noin miljoona TEUta. Erilaista kappaletavaraa kulkee terminaaliemme kautta noin 12 miljoonaa tonnia ja metsäteollisuustuotteiden viennissä olemme markkinajohtajia Suomessa. Steveco Logisticsin huolintapalveluista löytyvät kaikki huolintaan ja tulli-ilmoittamiseen liittyvät palvelut.

Hoidamme merikuljetukset maailmanlaajuisesti kattavan yhteistyöverkostomme avulla, konteissa tai break bulkina. Kauttamme järjestyvät kansainväliset maantie-, rautatie- ja lentorahdit sekä niihin liittyvät palvelut. Projektikuljetukset ovat myös osa palvelukonseptiamme.

Steveco-konserni on erilaisten digitaalisten hankkeiden edelläkävijä alallaan. Digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntäminen on Stevecolle strateginen tavoite ja mittavilla digitalisaatioprojekteilla nostetaan yhtiön tarjoamat palvelut kokonaan uudelle tasolle.

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Steveco-konsernin kaikkia toimipisteitä ja toimintoja käsittävät ympäristö- sekä työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmäsertifioinnit ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 sekä ISO 45001:2018.

www.steveco.fi

Steveco Blog blog.steveco.fi 
Facebook StevecoGroup
Twitter @StevecoOy 
Instagram steveco_oy
Youtube Steveco Oy