Esittelyssä jäsenyrityksemme

Meriaura Oy

Meriaura on v. 1986 perustettu turkulainen perheomisteinen merikuljetusyritys, joka on erikoistunut teollisuuden tuotteiden ja raaka-aineiden, sekä vaativien erikoislastien kuljettamiseen. Yhtiön alukset liikennöivät sopimus- ja hakurahtiliikenteessä Pohjois-Euroopan alueella, pääasiassa Itämerellä ja Pohjanmerellä. Alusten vuotuinen kuljetussuorite on n. 3 miljoona tonnia.

Meriaura tunnetaan biopolttoaineiden pioneerina merenkulkualalla, ja yritys tarjoaa ensimmäisenä merikuljettajana ilmastoystävällisiä, lähes täysin hiilineutraaleja kuljetussopimuksia. Yrityksen visio on olla edelläkävijä ympäristöä säästävässä merikuljettamisessa ja sen kehittämisessä.

Meriauralla on laivanselvitykseen keskittyvä sivukonttori Haminan satamassa. Lisäksi yritys tarjoaa laivanselvityspalveluja Turun, Naantalin, Eurajoen, Rauman, Paraisten, Kaskisten, Kantvikin ja Kemiön satamissa, mutta tekee laivanselvityksiä koko Suomessa. Olemme erikoistuneet vaativiin projektikokonaisuuksiin sekä rahtaus- ja kuljetus- että laivanselvityspuolella.

Meriaura Group-konserniin kuuluvat lisäksi varustamo- ja laivahoitopalveluita tuottava VG-Shipping Oy, Maakuljetusyritys VG-Trans Oy, Satamaoperaattori EcoPorts Finland Oy, Biopolttoaineita jätteestä valmistava VG EcoFuel Oy, sekä muita bio- ja kiertotalouden yrityksiä.

Toimipaikat
Turku, Hamina, laivanselvitys myös muissa Suomen satamissa

Pääasiallinen toimiala
merikuljetus, varustamopalvelut, laivanselvitys

Toimitusjohtaja
Bengt-Erik Rosin

Yhteystiedot

agency@meriaura.fi