Esittelyssä jäsenyrityksemme

MSC Finland Oy

MSC – MAAILMAN JOHTAVA KONTTIKULJETUS- JA LOGISTIIKKAYHTIÖ

MSC eli Mediterranean Shipping Company on kansainvälinen merenkulku- ja logistiikka-alalla toimiva yritys. MSC toimii 155 maassa, ja se hoitaa kansainvälistä kauppaa maailman johtavien talousmahtien välillä ja laajentuvilla markkinoilla kaikilla mantereilla.

MSC on perustettu vuonna 1970, ja sen pääkonttori on sijainnut Genevessä, Sveitsissä vuodesta 1978 lähtien. MSC on yksityisomistuksessa oleva organisaatio, jota johtaa Aponten perhe. Nykyisin maailman johtava konttikuljetusten toimittaja MSC on kehittynyt yhden aluksen toiminnasta maailmanlaajuisesti arvostetuksi yritykseksi, jolla on 600 alusta ja yli 100 000 työntekijää. Vuonna 2022 MSC:stä tuli maailman suurin konttirahdinkuljettaja aluskapasiteetin mukaan mitattuna.

MSC toimittaa tuotteita ja palveluja paikallisille yhteisöille, asiakkaille ja kansainvälisille liikekumppaneille. Yritys toimii maailmanlaajuisesti integroidussa tie-, rautatie- ja merikuljetusresurssien verkostossa, joten se pystyy tarjoamaan maailmanlaajuista palvelua, jossa käytetään paikallista tietoa.

MSC:n tarjoama 524 toimipisteen verkosto varmistaa, että lähettäjät voivat keskustella suoraan edustajiemme kanssa, sekä käyttää laajasti digitaalisia palveluja rahtivarauksissa. Asiakaslähtöinen MSC on toimialan älyliikenteen edelläkävijä, joka työskentelee aktiivisesti digitaalisten merikuljetusten standardien luomiseksi.

MSC:llä on vuosittain 500 satamakäyntiä yli 230 reitillä ja yhtiö kuljettaa vuosittain noin 23 miljoonaa TEU:ta (kaksikymmentä jalkaa vastaavat yksiköt) nykyaikaisella laivastolla, joka on varustettu uusimmalla vihreällä teknologialla.

Vuosien varrella MSC on monipuolistanut toimintaansa kattamaan myös maakuljetukset, logistiikan ja kasvavan osuuden satamaterminaaleihin investoinneista. Nykyisin pysymme uskollisena juurillemme. Jatkamme pitkäaikaisten luotettujen kumppanuuksien rakentamista ja säilyttämistä kaikkien asiakkaiden kanssa.

Pääkonttori Suomessa
Helsinki

Pääasiallinen toimiala
Konttivarustamo, linjaliikenne

Toimitusjohtaja
Matti Järvinen

Yhteystiedot
MSC FINLAND OY
www.msc.com