Uutiset

Mikael Ruhala Suomen ja Baltian CMA CGM:n johtoon

Yhtiön pitkäaikainen toimitusjohtaja Jouni Ahrela päättää aktiivisen työuransa Suomen merilogistiikassa tänään 31.8.

Ahrela on toiminut Suomen CMA CGM:n toimitusjohtajana vuodesta 2006 sekä vuodesta 2016 alkaen Suomen ohella Baltian maiden Cluster General Managerina.

Hänen paikalleen samoihin tehtäviin nousee Mikael Ruhala, joka tätä ennen työskenteli Maerskin omistamassa Hamburg Süd -varustamossa.

Jouni Ahrela on ollut hyvin aktiivinen henkilö Suomen Laivameklarit ry:ssä. Hän toimi yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2017-2020 ja käynnisti tuolloin toiminnan voimakkaan uudistamisen, joka jatkuu edelleen.

Suomen Laivameklarit ry haluaa kiittää Jouni Ahrelaa ansiokkaasta työstä yhdistyksen toiminnan hyväksi ja toivottaa Mikko Ruhalan johtaman Suomen CMA CGM:n henkilöistöineen tervetulleeksi aktiivisesti mukaan toimintaan.

CMA CGM
on ranskalainen vuonna 1978 perustettu varustamo, joka on nykyisin maailman kolmanneksi suurin konttilaivayhtiö. Yhtiön toimitusjohtaja on Rodolphe Saadé, yhtiön liikevaihto on 55,97 miljardia USD ja pääkonttori sijaitsee Marseillessa Ranskassa.

CMA CGM osti vuonna 2018 suomalaisen Containerships-varustamon. Suomessa ryhmään kuuluu myös kuljetuspalveluja tarjoava CEVA Logistics Finland Oy. Yhtiöryhmä työllistää Suomessa 88 henkilöä.

 

Kaikki uutiset