Uutiset

Turvallinen satama – ADR, RID ja IMDG

Satama on yhteinen työpaikka, jossa yhdessä työskentelevät henkilöt edustavat eri organisaatioita, kansallisuuksia ja kulttuureita. Siellä on siksi myös työturvallisuuden kannalta useita kriittisiä rajapintoja, joiden sujuvuus on tärkeä osa turvallista työympäristöä. Työturvallisuus on henkilöstöön kohdistuvien riskien hallintaa ja työnteon turvallisuuden ylläpitoa ja kehittämistä. Yhteisellä työturvallisuuskulttuurilla on suuri merkitys turvallisuuden saavuttamisessa.

Turvallinen satama – ADR, RID ja IMDG -tilaisuudessa käsitellään vaarallisten aineiden kuljetuksiin liittyviä aiheita eri toimijoiden välisen yhteistyön, tiedonkulun ja työturvallisuuden näkökulmasta.

Tilaisuus on suunnattu kaikille satamassa toimiville ja satamasidonnaisissa tehtävissä työskenteleville. Lähiosallistumisen lisäksi tilaisuuden puheenvuoroja voi seurata verkkolähetyksen kautta.

Aika
Tiistai 11.10.2022
klo 9:30 – 16:00

Paikka
Helsingin Kalasatamassa sijaitseva Työpajan auditorio ja sen  yhteydessä oleva aulatila osoitteessa Työpajankatu 13 A.  Linkki Työpajan sivuille.

Osallistumismaksu
Organisaation 1. osallistuja 100 e (+alv), lisäpaikat 80 e (+alv)
Opiskelijoille verkossa ilmainen osallistuminen ja lähiosallistuminen 50 e (+ alv).
Osallistumismaksu kattaa tarjoilut ja materiaalit.

ILMOITTAUTUMINEN

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä:

Aluehallintovirasto, Pro, AKT, Autoliikenteen Työnantajaliitto, Traficom, Poliisi, JHL,, Rajavartiolaitos, RAU, Satamaoperaattorit, SKAL, Suomen Konepäällystöliitto, Suomen Laivameklarit, Suomen Laivanpäällystöliitto, Suomen Merimies-Unioni SMU, Suomen Satamaliitto, Suomen Varustamot, Tulli, Turun yliopisto ja Väylävirasto

Kaikki uutiset