Uutiset

Uusi kumppanimme Nordic Port Services Oy

Nordic Port Services Oy palvelee asiakkaitaan Helsingin satamassa. Yhtiön toimitusjohtaja on monelle Suomessa merialalla toimivalle tuttu Thomas Erlund.

Merikapteeni Thomas ”Tumppi” Erlund on toiminut meriltä palattuaan mm. VTS-operaattorina, Liikennevirastossa VTS-toiminnan johtajana ja Meritaito Oy:n liiketoimintajohtajana. Nyt Thomas Erlund on oman yrityksensä johdossa.

”Yrittäjyys on aina kiinnostanut, suvussakin paljon yrittäjiä ja olen myös ollut ennen päätoimiseksi yrittäjäksi lähtemistä osaomistajana muutamassa yrityksessä. Satamapalveluiden tuottajaksi lähteminen on ollut haaveena monta vuotta, mutta Suomessa on pitänyt odottaa oikeaa hetkeä pitkään.”

”Aktiivisen merimiesuran aikana tuli huomattua palvelutarjonnan ohuus monessa satamassa. Maailmalla on paljon erilaisia satamapalveluja tuottavia satamia ja yrityksiä, mutta monesti tuntuu, että itse palvelu puuttuu. Myös laivan meklari voi olla fyysisesti toisella paikkakunnalla, jolloin paikallinen apu satamassa on tarpeen. Tämän avun me haluamme tarjota. ”

Kiinnitys- ja irrotuspalvelun eli ”narumies”-palvelun lisäksi Nordic Port Services tarjoaa myös vartiointi- ja turvapalvelua poliisihallituksen myöntämällä turvallisuusalan elinkeinoluvalla. Nordic Port Services toimii Helsingissä, mutta miehistönvaihtokuljetuksia hoidetaan koko Etelä-Suomen alueella. Tehtäviä hoitaa kuusi vakituista henkilöä ja kuusi tuuraajaa. Yrityksellä on luvat toimintaan myös Rauman, Naantalin ja Turun satamissa, jonne palvelu avataan lähiaikoina. Suunnitelmissa on laajentaa muihinkin satamiin, jotka kuuluvat EU:n satamapalveluasetuksen piiriin.

”Nordic Port Services tarjoaa satamassa hyvin järjestettyä turvallisuus, valmius- ja päivystyspalvelua. Palvelemme nopeasti ja pystymme käsittelemään useita tehtäviä samanaikaisesti. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaan toiveita ja pyrimme rakentamaan sen tarpeen mukaisia palveluja,” kertoo Thomas Erlund.

Nordic Port Services

  • Kohde- sekä ISPS vartiointi
  • Henkilö- sekä asiakirjakuljetukset
  • Alusten vastaanotto (kiinnitys-, ja irrotus)
  • Vedenanto sekä jäteveden kytkentäavustus
  • Matkustajaterminaali- sekä maapalvelut
  • Räätälöidyt logistiikan ratkaisut

Lisätiedot

Thomas Erlund
thomas@nordicportservices.fi
Komentosilta 1, 00980 Helsinki
www.nordicportservices.fi

Shipbrokers Finland kumppanijäsenet

Shipbrokers Finland kumppaniksi voidaan hyväksyä liiton toimintaa lähellä olevia yrityksiä, yhteistyökumppaneita tai muita tahoja, jotka haluavat verkostoitua liiton jäsenyritysten kanssa.

Kumppanit on esitelty yhdistyksen verkkosivuilla. Kumppanijäsen voi osallistua jäsentapahtumiin ja sen toimintaa esitellään yhdistyksen viestintäkanavissa.

Tervetuloa mukaan verkostoon!

 

Kaikki uutiset