Uutiset

Mutkaton meritapahtuma Maarianhaminassa

Sjöfartens Dag – Maritime Day Åland järjestettiin tänä vuonna perinteisen toukokuun sijaan marraskuussa. Mukaan ehti silti 500 rekisteröitynyttä osallistujaa ja yli 90 näytteilleasettajaa, mukana myös Shipbrokers Finland.

Tapahtumaan kuului seminaari, jossa käsiteltiin ajankohtaisia aiheita lähtien COVID 19 vaikutuksista merenkulkuun ja vaihtoehtoisten polttoaineiden tuloon tulevaisuudessa.

Laivameklari Staffan Martin (Thunship Oy) toi puheenvuorossaan esille merenkulun markkinoiden positiivisen tulevaisuuden. Kasvanut kysyntä antaa varustamoille mahdollisuuden investoida uuteen tonnistoon ja energian vihreät vaihtoehdot luovat lisää bisnesmahdollisuuksia.

Näytteilleasettajia oli mukana manner-Suomesta ja myös Ruotsista. Parasta antia olivat kohtaamiset kasvokkain, sitä kaikki olivat kaivanneet. Oli kiva olla mukana tapaamassa uusia ja vanhoja tuttuja.

Seuraavan kerran meriväki kokoontuu Ahvenanmaalle merenkulkupäivän viettoon torstaina 12.5.2022. Edellisenä päivänä juostaan tai kävellään Mercy Ships Race, johon osallistumalla voi tukea sairaalalaivojen toimintaa.

Lisää tapahtumasta Ålands Sjöfartin sivuilla

Kaikki uutiset