Uutiset

Kumppaniverkosto kasvaa, mukaan liittyy Unikie Oy

Unikie ja Fintrafficin meriliikenteenohjaus julkistivat huhtikuussa kaikille Suomen satamille ja satamatoimijoille avoimen ja ilmaisen satamien digitalisaatioalustan, Fintraffic Port Activity App -palvelun. Unikie on nyt myös Suomen Laivameklarit ry:n kumppanijäsen.

”Port Activity -sovelluksen avulla laivojen satamakäyntiin liittyviä toimintoja tehostetaan erityisesti tiedonkulkua parantamalla. Kiinnostus satamasovellukseen on ollut suurta. Mukana on jo merkittävä osa Suomen satamista, ” kertoo Unikien teollisista sovelluksista vastaava johtaja Petri Kalske.

Sovelluksen ydinajatus on tarjota kaikille satamissa toimiville yrityksille ja organisaatioille yhteinen tilannekuva yhdistämällä tietoa ja dataa julkisista ja yksityisistä lähteistä.

“Yhteinen tilannekuva vähentää epätietoisuutta, odottelua ja manuaalista tiedon perässä juoksemista. Tehokas automatisoitu tiedonjako modernin käyttäjähallinnan kanssa tuo tiedon käyttäjän luokse eikä päinvastoin,” jatkaa Petri Kalske.

Uusi palvelu agenteille syksyllä
Ensi syksynä Unikie lanseeraa uuden toiminnallisuuden, josta voi olla hyötyä agenttien ja varustamojen omien alusten seurannassa. ”Tarkoitus on luoda räätälöity näkymä omaan fleetiin ja alusten sijaintitietoon. Agentti siis voi nähdä yhdellä silmäyksellä omat aluksensa merellä ja satamissa,” kertoo Petri Kalske.

Unikie tulee mukaan syksyn Call the Agent -tapahtumaan kertomaan lisää Port Activity Appista ja agenteille suunnatuista palveluista. Laita siis 14.10.2021 jo nyt kalenteriin!

UNIKIE OY

Vuonna 2015 perustettu Unikie on yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä ja työllistää 350 henkilöä. Unikie toimii Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa. Merenkulkuun Unikie tarjoaa ratkaisuja ja osaamista satamien digitalisaatioon laajalla alueella, Port Activity tilannekuvajärjestelmä on laajimmin käytössä, mutta myös erilaiset prosessien, koneiden, ajoneuvojen ja laitteiden automatisoinnit ja integroinnit ovat Unikien ydinosaamista.

Lisätiedot
Petri Kalske
puh. +358 400 638880
petri.kalske@unikie.com
www.unikie.com

Shipbrokers Finland kumppanijäsenet

Shipbrokers Finland kumppaniksi voidaan hyväksyä liiton toimintaa lähellä olevia yrityksiä, yhteistyökumppaneita tai muita tahoja, jotka haluavat verkostoitua liiton jäsenyritysten kanssa. Kumppanit on esitelty yhdistyksen verkkosivuilla. Kumppanijäsen voi osallistua jäsentapahtumiin ja sen toimintaa esitellään yhdistyksen viestintäkanavissa.

Kaikki uutiset