Uutiset

Ratkaisuja sataman toiminnan kehittämiseen

Awake.AI liittyi tänä syksynä mukaan Suomen Laivameklarit ry:n kumppaniverkostoon. Yhtiö on sovelluskehittäjä, joka tarjoaa palveluja sataman logistiikkatoimijoille.

Yrityksen päätuote on Smartport as a Service -alusta, jonka avulla voidaan saada tilannekuva sataman toiminnasta. Alusta yhdistää meri- ja maaliikenteen tiedot sekä olosuhdetiedot. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden sataman kaikille toimijoille jakaa ja saada tietoa saman kanavan kautta.

Awake.AI on toiminut kaksi vuotta ja sen perustajilla on kokemusta mm. Rolls-Royce Marinesta ja Nokialta. Yhtiön pääasiakkaita ovat logistiikkaketjun meri-, maa- ja satamatoimijat sekä tavarantoimittajat. Yrityksen toimitusjohtaja on Karno Tenovuo ja se työllistää tällä hetkellä 30 henkilöä.

Suomen Laivameklarit ry edustaa 40 suomalaista ja Suomessa toimivaa yritystä, jotka tarjoavat elinkeinoelämälle merikuljetuspalveluja.  Jäsenyritykset ovat suomalaisia tai ulkomaisia varustamoja, näitä edustavia agentteja sekä laivameklareita ja satamaoperaattoreita.

Yhdistyksen jäsenet vastaavat noin 70 % ulkomaan meriliikenteen satamakäynneistä ja rahdista sekä ovat tiedonkulun kannalta merkittävä lenkki ulkomaisiin merikuljetustoimijoihin. Kumppaniksi voidaan hyväksyä yhdistyksen toimintaa lähellä olevia yrityksiä, yhteistyökumppaneita tai muita tahoja, jotka haluavat verkostoitua Suomen Laivameklarit ry:n jäsenyritysten kanssa.

Lisää tietoa jäsenyydestä tai kumppanuudesta verkkosivuiltamme.

Osallistu webinaariin!

Awake.AI esittäytyy jäsenyrityksille ja muille kiinnostuneille 15.10. webinaarissa, jossa esitellään uusia satamaoperoinnin tehostamiskeinoja ja koneoppimismallien hyödyntämistä sataman toiminnassa. Esittelyssä on myös Smartport as a Service -alusta.

Ilmoittaudu webinaariin

 

Lisätietoa

Awake.AI
https://www.awake.ai/

Sari Turkkila
sari.turkkila@shipbrokers.fi
www.shipbrokers.fi

 

 

Kaikki uutiset