Uutiset

C & C Port Agency Finland ja Dahlberg’s Agency yhdistyvät

Laivanselvityspalvelutuottajat C & C Port Agency Finland Oy Ltd ja Oy Saimaa Terminals Ab:n laivanselvitysliiketoimintayksikkö Dahlberg’s Agency yhdistyvät 1.2.2020 alkaen.

Saimaa Terminals ja C & C Port Agency Finland ovat sopineet liiketoimintajärjestelystä, jossa Saimaa Terminals luopuu Dahlberg’s Agencyn laivanselvitysliiketoiminnasta ja saa vastineeksi omistusosuuden C & C Port Agency Finlandista.

Järjestely tuo yhteen kaksi laivanselvityspalveluiden kärkiyritystä, jolla on yhdessä vahva markkina-asema ja entistä parempi kyky palvella asiakkaitaan. Laaja palveluverkosto kattaa Suomen merisatamat sekä Saimaan alueen.

”Yhdistyminen on meille mahdollisuus uudistaa ja kehittää palveluita molempien toimijoiden parhaiden käytäntöjen ja osaamisen pohjalta”, sanoo C & C Port Agency Finlandin toimitusjohtaja Roland Forssell.

C & C Port Agency Finland ja Dahlberg’s Agency jatkavat omina brändeinään mutta C & C Port Agency Finland yhtiön alla.

Lisätietoja

C & C Port Agency Finland
toimitusjohtaja Roland Forssell
+358 40 044 5159

Dahlberg’s Agency/Saimaa Terminals
toimitusjohtaja Tomi Rautio
+358 44 232 3770

C & C Port Agency Finland Oy Ltd on vuonna 2001 perustettu laivanselvityspalvelua tarjoava yritys. Yhtiöllä on toimistot Helsingissä, Kotkassa, Porvoossa, Naantalissa, Raumalla, Loviisassa ja Lappeenrannassa, http://www.portagency.fi/

Dahlberg’s Agencyn juuret ulottuvat vuoteen 1881, jolloin perustettiin laivameklaus-, rahtaus- ja huolintaliike Aktiebolaget John Dahlberg. Yhdistymisten myötä vuonna 1988 laivanselvityspalvelut tulivat osaksi Stevecoa. Vuonna 2011 kaikki Stevecon laivanselvityspalvelut siirrettiin osaksi Saimaa Terminalsia, joka on Steveco Oy:n tytäryhtiö. Dahlberg’s Agency toimii Kotkan, Haminan, Helsingin, Sipoon, Turun ja Rauman satamissa sekä kaikissa Saimaan satamissa, www.sterm.fi

Kaikki uutiset