Uutiset

Kemi Shipping sai kansainvälisen FONASBAn laatusertifikaatin toisena yrityksenä Suomessa

Kemi Shipping Oy on 1894 perustettu satamayhtiö, joka tarjoaa logistisia ratkaisuja koko laajalle Pohjois-Kalotin alueelle. Päätoimialoja ovat ahtaus, huolinta ja laivanselvitys. Lisäksi Kemi Shipping Oy tarjoaa varastointi- ja kuljetuspalveluja. Yhtiöllä on sertifioidut laatujärjestelmät toiminnalle (ISO 9001) ympäristöasioille (ISO 14001) sekä työterveys- ja työturvallisuusasioille (ISO 45001) ja nyt siis myös FONASBAn sertifikaatti laivanselvitys- ja agenttitoimintaan.

FONASBAn laatusertifikaatin voi saada hyvämaineinen alan yritys, joka on kansallisen liiton jäsen ja pystyy takaamaan vakavaraisuutensa sekä toiminnan ammatillisen tason. Yrityksen tulee myös sitoutua noudattamaan alan Code of Conduct-säännöstöä. Suomen ensimmäinen FONASBAn laatusertifikaatti myönnettiin tämän vuoden kesäkuussa Dahlberg’s Agencylle, joka on osa Saimaa Terminalsia ja Steveco-konsernia.

Suomen Laivameklariliitto – Shipbrokers Finland on toimialajärjestö, joka edustaa Suomessa toimivia laivanselvitys-, rahtaus- ja linjaliikenneyrityksiä. Liitto edistää jäsenyritystensä ja ulkomaankaupan merikuljetusten toimintaedellytyksiä. Edunvalvontajärjestö on perustettu vuonna 1920.

FONASBA, The Federation of National Associations of Ship Brokers and Agents, on alan kansainvälinen kattojärjestö, joka on perustettu vuonna 1969. Suomi on perustajajäsen.

Lisätiedot

Sari Turkkila, toiminnanjohtaja
Suomen Laivameklariliitto
puh. +358 40 5263348
sari.turkkila@shipbrokers.fi
www.shipbrokers.fi

Ulla Aho, Laatu- ja ympäristövastaava
Varatyösuojelupäällikkö
Kemi Shipping Oy
tel +358 50 373 6447
ulla.aho@kemishipping.fi
www.kemishipping.fi

 

Kaikki uutiset