Uutiset

Hangö Stevedoringille FONASBA Quality Standard

Oy Hangö Stevedoring on Hangon satamassa toimiva satamaoperaattori, joka tarjoaa asiakkailleen ahtausta, huolintaa, laivanselvitystä sekä kuljetuksia. Yritys on neljäs suomalainen FONASBA Quality Standardin haltija.

Hangö Stevedoring on toiminut alalla yli 100 vuotta. Yhtiö tarjoaa palvelukseen

  • yli 150 koulutettua ja tehokasta alan ammattilaista
  • yli 100 erilaista ahtaustyökonetta eri lastityypeille
  • 50 000 m² nykyaikaista terminaalitilaa ja 350 000 m² avointa kenttätilaa

Hangon satama sijaitsee maantieteellisesti ainutlaatuisella paikalla, uloimpana Suomen eteläkärjessä, Itämeren ja Suomenlahden rajalla, lyhyen merimatkan päässä muusta Euroopasta. Perille pääsee lyhyttä laivaväylää tai ruuhkatonta maantietä pitkin. Junavaunuissa kulkeva lasti saapuu kätevästi perille kiskoilla, jotka ulottuvat terminaalirakennuksien sisälle asti.

FONASBAn laatusertifikaatin voi saada hyvämaineinen alan yritys, joka on kansallisen liiton jäsen ja pystyy takaamaan vakavaraisuutensa sekä toiminnan ammatillisen tason. Yrityksen tulee myös sitoutua noudattamaan alan Code of Conduct-säännöstöä.

Suomen Laivameklariliitto – Shipbrokers Finland on toimialajärjestö, joka edustaa Suomessa toimivia laivanselvitys-, rahtaus- ja linjaliikenneyrityksiä. Liitto edistää jäsenyritystensä ja ulkomaankaupan merikuljetusten toimintaedellytyksiä. Edunvalvontajärjestö on perustettu vuonna 1920.

FONASBA, The Federation of National Associations of Ship Brokers and Agents, on alan kansainvälinen kattojärjestö, joka on perustettu vuonna 1969. Suomi on perustajajäsen.

Lisätiedot

Sari Turkkila, toiminnanjohtaja
Suomen Laivameklariliitto
puh. +358 40 5263348
sari.turkkila@shipbrokers.fi
www.shipbrokers.fi

Göran Eriksson, myynti- ja markkinointipäällikkö
Oy Hangö Stevedoring Ab
+358 40 536 4198
goran.eriksson@hangostevedoring.fi
www.hangostevedoring.fi

Kaikki uutiset