Uutiset

GAC Finland liittyy FONASBAn laatusertifioitujen joukkoon

GAC Finland Oy hoitaa vuosittain noin 1300 aluskäyntiä kaikissa Suomen satamissa. Toiminta on ollut ISO 9001 sertifioitua vuodesta 2002 lähtien ja nyt yhtiöllä on siis myös alan kansainvälisen järjestön FONASBAn laatusertifikaatti.

GAC Finlandin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Porvoossa, Kotkassa, Turussa, Naantalissa ja Raumalla. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 1,16 miljoonaa euroa ja sillä oli 11 työntekijää.

GAC Finlandin taustalla on pitkän historian omaava John Nurmisen laivanselvitystoiminta, jonka GAC Group osti vuonna 2010. Emoyhtiö GAC eli Gulf Agency Company on alun perin ruotsalaisen Bengt Lindwallin 1950-luvulla perustama yritysryhmä.

FONASBAn laatusertifikaatin voi saada hyvämaineinen alan yritys, joka on kansallisen liiton jäsen ja pystyy takaamaan vakavaraisuutensa sekä toiminnan ammatillisen tason. Yrityksen tulee myös sitoutua noudattamaan alan Code of Conduct-säännöstöä.

Suomen Laivameklariliitto – Shipbrokers Finland on toimialajärjestö, joka edustaa Suomessa toimivia laivanselvitys-, rahtaus- ja linjaliikenneyrityksiä. Liitto edistää jäsenyritystensä ja ulkomaankaupan merikuljetusten toimintaedellytyksiä. Edunvalvontajärjestö on perustettu vuonna 1920.

FONASBA, The Federation of National Associations of Ship Brokers and Agents, on alan kansainvälinen kattojärjestö, joka on perustettu vuonna 1969. Suomi on perustajajäsen.

Lisätiedot

Svante Eriksson, toimitusjohtaja
GAC Finland Oy
+358 40 823 2044
svante.eriksson@gac.com
www.gac.com

Sari Turkkila, toiminnanjohtaja
Suomen Laivameklariliitto
puh. +358 40 5263348
sari.turkkila@shipbrokers.fi
www.shipbrokers.fi

Kaikki uutiset