Uutiset

DAHLBERG’S AGENCY sai kansainvälisen laatusertifikaatin

Saimaa Terminalsin osana toimiva Dahlberg’s Agency on saanut Suomessa ensimmäisenä laivanselvitysyrityksenä kansainvälisen laivameklariliiton FONASBAn laatusertifikaatin.

”Olemme erittäin iloisia tästä tunnustuksesta ja siitä, että ehdimme ensimmäisinä Suomessa täyttämään kansainvälisen standardin vaatimukset,” kertoo yrityksen toimitusjohtaja Tomi Rautio.

Suomen Laivameklariliiton puheenjohtaja Jouni Ahrela ojensi tunnustuksen Tomi Rautiolle. ”Onnittelut Tomille ja hyvälle tiimille laivameklariliiton puolesta! Odotamme, että Dahlberg´s Agencyn esimerkki saa pian muitakin suomalaisia yrityksiä liittymään mukaan sertifioitujen joukkoon. Standardi on hyvän työn laadun tae,” toteaa puheenjohtaja Ahrela.

Dahlberg’s Agency on yksi suurimmista agenttipalveluja tarjoavista yrityksistä Suomessa ja se hoitaa noin 2000 laivanselvitystä vuodessa Kotkan, Haminan, Helsingin, Sipoon, Turun ja Rauman satamissa, sekä kaikissa Saimaan satamissa. Saimaa Terminals tarjoaa satama- ja terminaalipalveluja Saimaan ja Haminan satamissa asiakkailleen sekä on myös erikoistunut erilaisten projektilastien käsittelyyn.

Saimaa Terminals ja Dahlberg’s Agency kuuluvat Steveco konserniin. Yhtiö on ensimmäinen Suomessa ISO9002 -laatusertifikaatin saanut satamaoperaattori ja nyt siis myös ensimmäinen FONASBA Quality Standardin haltija Suomessa.

Suomen Laivameklariliitto on toimialajärjestö, johon kuuluu Suomessa toimivia laivanselvitys-, rahtaus- ja linjaliikenneyrityksiä. Liitto edistää jäsenyritystensä ja ulkomaankaupan merikuljetusten toimintaedellytyksiä. Liitto on perustettu vuonna 1920 ja se on FONASBAn, The Federation of National Associations of Ship Brokers and Agents, perustajajäsen. FONASBAn laatustandardin voi saada liiton jäsenyritys, joka täyttää sertifioinnin vaatimukset.

Lisätiedot

Tomi Rautio, toimitusjohtaja
Saimaa Terminals, Dahlberg’s Agency
puh +358 44 2323 770
tomi.rautio@sterm.fi
www.sterm.fi

Sari Turkkila, toiminnanjohtaja
Suomen Laivameklariliitto
www.shipbrokers.fi,
sari.turkkila@shipbrokers.fi
puh. +358 40 5263348

Kaikki uutiset