Uutiset

C&C Port Agency Finland tarjoaa laadukasta laivanselvitystä – nyt myös sertifioitua

C & C Port Agency Finland on viides suomalainen yritys, jolla on kansanvälinen FONASBA Quality Standard. Yrityksen pääpalvelut ovat agenttitoiminta ja laivanselvitys. Liikevaihto oli viime vuonna 34 milj. euroa ja yrityksessä työskenteli 19 henkilöä.

C & C Port Agency Finland ja sen toimitusjohtaja Roland Forssell ovat tuttuja kaikille alalla viimeisen parinkymmenen vuoden ajalta. Yritys palvelee tällä hetkellä lähes kaikkia Suomen satamia. Toimipisteitä on Helsingin lisäksi Kotkassa, Porvoossa, Raumalla Turussa, Naantalissa, Loviisassa ja Lappeenrannassa. Katso tarkemmat yhteystiedot http://www.portagency.fi/contact/

FONASBAn laatusertifikaatin voi saada hyvämaineinen alan yritys, joka on kansallisen liiton jäsen ja pystyy takaamaan vakavaraisuutensa sekä toiminnan ammatillisen tason. Yrityksen tulee myös sitoutua noudattamaan alan Code of Conduct-säännöstöä.

Suomen Laivameklariliitto – Shipbrokers Finland on toimialajärjestö, joka edustaa Suomessa toimivia laivanselvitys-, rahtaus- ja linjaliikenneyrityksiä. Liitto edistää jäsenyritystensä ja ulkomaankaupan merikuljetusten toimintaedellytyksiä. Edunvalvontajärjestö on perustettu vuonna 1920.

FONASBA, The Federation of National Associations of Ship Brokers and Agents, on alan kansainvälinen kattojärjestö, joka on perustettu vuonna 1969. Suomi on perustajajäsen.

Lisätiedot
Roland Forssell, toimitusjohtaja
C & C Port Agency Finland Oy Ltd
roland.forssell@portagency.fi
+358 40 044 5159
www.portagency.fi

Sari Turkkila, toiminnanjohtaja
Suomen Laivameklariliitto
puh. +358 40 5263348
sari.turkkila@shipbrokers.fi
www.shipbrokers.fi

Kaikki uutiset