Esittelyssä jäsenyrityksemme

Backman-Trummer Oy Ab                          

Backman-Trummer -ryhmä tarjoaa globaaleja logistiikkaratkaisuja. Nämä ratkaisut koostuvat maantie-, raide-, lento-, kontti-, nestebulkkikontti- ja projektikuljetuksista. Backman-Trummer -ryhmään kuuluvat myös liiton jäsenyritykset A. Jalander ja M.Rauanheimo.

Backman-Trummer -ryhmä on myös iso satamaoperaattori kymmenessä Länsi-Suomen satamassa Kalajoelta Hankoon sekä Haminassa lähellä Venäjän rajaa. Backman-Trummer -ryhmän varastojen yhteenlaskettu kapasiteetti on 180 000 m2.

Emoyhtiö Oy Backman-Trummer Ab on yli 130 vuotta vanha. Yhtiö on osa KWH Logisticsia, joka koostuu Backman-Trummer Groupista ja KWH Freeze -yrityksestä. KWH Yhtymä on vankka, suomalainen perheyritys, joka valmistaa muovia, hioma-aineita ja tarjoaa logistiikkapalveluja. KWH Yhtymän liiketoimintaryhmät on esitelty yhtymän sivuilla.

Backman-Trummer-konserniin kuuluvat mm. Oy Adolf Lahti Yxpila Ab, Oy Backman-Trummer Ab, Oy Blomberg Stevedoring Ab, Oy Moonway Ab, Oy M. Rauanheimo Ab, Stevena Oy, Otto Rodén Ab ja A. Jalander Oy.

Toimipaikat
Vaasa ja Kokkola, laivanselvitys myös Pori, Uusikaupunki ja Naantali

Pääasiallinen toimiala
rahtaus, laivanselvitys ja satamaoperaattori

Toimitusjohtaja
Hannu Uusi-Pohjola

Yhteystiedot

agency.vaasa@backman-trummer.fi

agency.pori@backman-trummer.fi

agency.uusikaupunki@backman-trummer.fi

agency.naantali@backman-trummer.fi

 

www.batru.fi